Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Απεργία των συμβασιούχων του Δημοσίου την Πέμπτη

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν όλοι οι συμβασιούχοι του Δημοσίου, την Πέμπτη 14 Απριλίου, ημέρα κατά την οποία συζητείται η υπόθεση των εκτάκτων στον Άρειο Πάγο.

Η ΑΔΕΔΥ ανακοινώνει ότι καλύπτει τις Ομοσπονδίες και τους Πρωτοβάθμιους Συλλόγους που θα αποφασίσουν στάσεις εργασίας την Πέμπτη 14 Απριλίου 2011 από 7.30 πμ έως 11.30 πμ για να διευκολυνθεί η συμμετοχή και των μονίμων υπαλλήλων στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 8.00 το πρωί έξω από τον Άρειο Πάγο.

Σε ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ, αναφέρει ότι «η υποστήριξη του αγώνα για τη μετατροπή των προσχηματικών και καταχρηστικών συμβάσεων (έργου, ορισμένου χρόνου, stage κ.λπ.) εργαζομένων που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, σε συμβάσεις αορίστου χρόνου, συνδέεται άμεσα με την αποτελεσματική λειτουργία των Δημοσίων Υπηρεσιών και την κάλυψη των αναγκών του πολίτη».

Εν τω μεταξύ, συλλαλητήριο πραγματοποιείται από την ΑΔΕΔΥ στα Προπύλαια, το απόγευμα της Τετάρτης, εν όψει του νέου πακέτου μέτρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: