Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Ε.Μανωλίδου: «Πηγαίνω στη δουλειά και ζητάω προκαταβολικά συγγνώμη»

Στην "Πρωινή Μελέτη" μίλησε ζωντανά σήμερα το πρωί η Ευγενία Μανωλίδου και απάντησε σε όλα όσα ακούει τις τελευταίες ημέρες. Έτσι λοιπόν για τα χαμηλά νούμερα της εκπομπής της η παρουσιάστρια του "Dancing with the stars Daily" είπε...

«Το θέμα αυτό μας έχει απασχολήσει, δουλεύουμε πάνω του και πολύ σύντομα έχουν αρχίσει και φαίνονται λύσεις», ενώ εξέφρασε και λίγο αισιοδοξία: «Τα μηνύματα που παίρνω σε Twitter και Facebook, είναι πάρα πολύ θετικά. Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που παίρνω τόσο θετικά μηνύματα».

Η παρουσιάστρια απάντησε και σε αυτούς που την κατηγορούν ως αυταρχική στη δουλειά της: «Με ενοχλεί όταν βγαίνουν πράγματα στη δημοσιότητα που δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια. Έχω φτάσει στο σημείο να πηγαίνω στη δουλειά και να ζητάω προκαταβολικά συγγνώμη απʼ όλους και ιδίως από εκείνους που συνεργάζομαι για πρώτη φορά μαζί τους, επειδή αισθάνομαι άσχημα και δε θέλω να παρεξηγηθώ χωρίς λόγο. Δεν απαξιώνω τους συνεργάτες μου, πάντα λαμβάνω υπόψη αυτά που θα μου πουν», είπε η Ευγενία.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: