Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Σφοδρή επίθεση της Τατιάνας στη Λαμπίρη !

Σφοδρή επίθεση έκανε σήμερα η Τατιάνα Στεφανίδου, μέσα από το site της, στην Χριστίνα  Λαμπίρη !
Μέσα από το tlife, η Τατιάνα  δημοσιεύει ρεπορτάζ με τίτλο  : "Αιφνιδιαστική επίσκεψη  Μαλέλη στο "Super Star"  επιτίθεται στην Χρ. Λαμπιρη δημοσιοποιώντας τα εσωτερικά του καναλιού που δουλεύει! 

Το εντυπωσιακό είναι ότι μόλις άρχισε να παίρνει διαστάσεις το θέμα το άρθρο εξαφανίστηκε και στι 12 51 σήμερα το μεσημέρι υπήρχε μόνο ο τίτλος και η φωτό του Σταμάτη Μαλέλη χωρίς να παραπέμπει σε κείμενο!
Ακόμη και μέσα από την αναζήτηση της coogle  δεν μπορείς να εντοπίσεις το κείμενο που όμως πρόλαβαν να αποθηεύσουν και να δημοσιεύσουν άλλα blogs
 
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ TLIFE
To κείμενο που δημοσίευσε το enimerwsi.com  και έχει ως πηγή το tlife  είναι το εξής:
 
"Σαν τυφώνας ο Σταμάτης Μαλέλης εισέβαλε στα γραφεία της εκπομπής "Super Star" και η εμφάνισή του αυτή, προκάλεσαι πολλές... καρδιοπάθειες και εμφράγματα ! Ο ισχυρός άνδρας του Star, σύμφωνα με...
πολύ καλά πληροφορημένες πηγές προχθές το μεσημέρι πραγματοποίησε άκρως αιφνιδιαστική επίσκεψη στα γραφεία της μεσημεριανής εκπομπής του καναλιού, προκειμένου να στείλει τα... μηνύματά του στους δημοσιογράφους της Χριστίνας Λαμπίρη.

Ο Σταμάτης Μαλέλης δεν έκατσε ώρα με την συντακτική ομάδα του "Super Star" και με την Χριστίνα Λαμπίρη. Οσο... αιφνιδιαστικός ήταν με αυτή την επίσκεψή του, άλλο τόσο ήταν και γρήγορος, αφού πήγε τους τα είπε ένα χεράκι (με την καλή έννοια πάντα...) και έφυγε.

Ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του Star, προσπάθησε για ακόμα μία φορά να πει σε όλους τους τόνους, πως περιμένει από την μεσημεριανή εκπομπή του καναλιού του περισσότερη δουλειά και δημοσιογραφική επαγρύπνηση, προκειμένου να τα καταφέρουν και να πάρουν και πάλι την... ανηφόρα της AGB.

Βλέπετε, παρά το γεγονός πως η ομάδα της Χριστίνας Λαμπίρη συγκεκριμένα φέτος δουλεύει πολύ και κάνει καλή δουλειά, βγάζοντας πολλά θέματα καθημερινά στον αέρα (χωρίς να αρκείται σε αναπαραγωγές και... τηλε-αναμασήματα), μάλλον αυτό δεν φτάνει, μιας και τα ποσοστά τηλεθέασης του "Super Star" έχουν πέσει αισθητά, γεγονός που έχει προβληματίσει τα μάλλα τους ιθύνοντες του καναλιού και πρώτα απ ΄όλους τον Σταμάτη Μαλέλη, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια έχει μάθει να κάνει τηλεοπτικό πρωταθλητισμό και δεν συμβιβάζεται εύκολα με μέτριες επιδόσεις και μέτρια αποτελέσματα".
tlife

Δεν υπάρχουν σχόλια: