Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Γ. Λιάγκας: Με ποιούς "τα πήρε στο κρανίο" την πρώτη μέρα γέννησης του γιου του;

Και ενώ θα περίμενε κανείς να πετάει από χαρά λόγω της γέννησης του μονάκριβου γιου του ο Γιώργος Λιάγκας βγήκε έξω από τα ρούχα του λίγες ώρες μόνο μετά το μεγάλο γεγονός. Τι ήταν όμως αυτό που τον έκανε έξαλλο και  είχε σχέση με το παιδί του και τη Φαίη;

Έφτασε μάλιστα στο σημείο να απευθύνεται ακόμη και με υβριστικούς χαρακτηρισμούς σε εκείνους που επίμονα τον προκαλούσαν.

Όλα αυτά συνέβησαν στη ραδιοφωνική του εκπομπή, στη διάρκεια της οποίας ο Λιάγκας ξεκαθάρισε ότι θα μιλήσει μόνο για της συγκλονιστικές στιγμές που έζησε όντας μέσα στην αίθουσα τοκετού γεγονός που έκανε αρκετούς ακροατές να στέλνουν μηνύματα σε βάρος του.

Του ζητούσαν να σταματήσει να μιλάει για τα προσωπικά του και να ασχοληθεί με τίποτα άλλο. Η αντίδραση του Λιάγκα υπήρξε παραπάνω από έντονη στο βαθμό που να απευθύνεται ακόμη και με υβριστικούς χαρακτηρισμούς στους συγκεκριμένους ακροατές του.

Δε θα τον δικαιολογούσαμε αν δε γνωρίζαμε, από πρώτο χέρι, τη συναισθηματική φόρτιση ενός πατέρα λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού του. Παρ΄ όλα αυτά έπρεπε να αφήσει ασχολίαστα τα μηνύματα των φίλων της εκπομπής του.
markostv

Δεν υπάρχουν σχόλια: