Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Απείλησε να δείρει δημοσιογράφο ο Σαρκοζί για τα μάτια της Κάρλα...

Franz Olivier GiesbertImage by rsepulveda via Flickr
Για τα μάτια της Κάρλα Μπρούνι, ο γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί, απείλησε να ρίξει μπουνιά στο πρόσωπο ενός δημοσιογράφου, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει στην ουσία την ιταλίδα "πόρνη".

Όλα αυτά έγιναν γνωστά την Παρασκευή (7/4), όμως είχαν συμβεί τον Ιανουάριο του 2008 και αποκαλύπτονται σε μια βιογραφία που έχει υπογράψει ο Franz -Olivier Giesbert (ΦΩΤΟ).

Ο δημοσιογράφος Πατρίκ Μπεσσόν είχε γράψει τότε ένα άρθρο με "24 σημεία" που έπρεπε να προσέχει ο Σαρκοζί για την Μπρούνι.


Σύμφωνα με τη βιογραφία, ο γάλλος πρόεδρος είχε εξοργιστεί και τον απείλησε τηλεφωνικά ότι θα του ρίξει μπουνιά στο πρόσωπο.

Σαρκοζί: "Το άρθρο σου είναι αηδιαστικό και νομίζω ότι πρέπει να σου σπάσω το κεφάλι".

Δημοσιογράφος: "Με απειλείς;"

Σαρκοζί: "Το αξίζεις. Δεν ξέρω τι με κρατάει. Εσύ τι θα έκανες αν έγραφα ότι η γυναίκα σου είναι πόρνη και κοιμάται με όποιον βρει μπροστά της, ακόμα και με τα παιδιά σου;".cosmo
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: