Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

ΔΗΜ.ΑΡ: "Επικίνδυνες καταστάσεις για την υγεία των πολιτών"

"Η κυβέρνηση, για άλλη μια φορά, αντιμετωπίζει τα προβλήματα στο χώρο της υγείας με μειωμένα ανακλαστικά, δημιουργώντας καταστάσεις επικίνδυνες για την υγεία των πολιτών".

Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση του Τομέα Υγείας της Δημοκρατικής Αριστεράς για την αναστολή λειτουργίας των νοσοκομείων Αρεταίειο και Αιγινήτειο και τονίζεται το εξής :

"Επιβάλλεται άμεσα η λειτουργική ενοποίηση των διάσπαρτων πανεπιστημιακών δομών υγείας και η χορήγηση των αναγκαίων πιστώσεων για την εύρυθμη λειτουργία των δυο νοσοκομείων. Πρέπει άμεσα να επαναπροσδιοριστεί ο υγειονομικός χάρτης της χώρας και να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των πολιτών σε υπηρεσίες υγείας".

Προσωρινή λύση από το υπουργείο

Το αργότερο μέχρι αύριο το μεσημέρι το 28% του προϋπολογισμού του Αιγινήτειου και του Αρεταίειου θα βρίσκεται στις αρμόδιες ΔΟΥ των νοσοκομείων, ώστε να μπορούν να πάρουν τα χρήματα και να ξεκινήσουν τις πληρωμές.

Όπως ανακοίνωσε ο Ειδικός Γραμματέας Ανώτατης Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας, Βασίλης Παπάζογλου, πρόκειται για μια προσωρινή λύση στο πρόβλημα των δύο πανεπιστημιακών ιδρυμάτων που ανακοίνωσαν την Παρασκευή την αναστολή της λειτουργίας τους.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: