Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Με βαλίτσες οι μίζες για το Μετρό

Athens metrro trainImage via WikipediaΠρομήθειες… αλά γερμανικά δόθηκαν και για το περίφημο έργο κατασκευής του Μετρό της Αθήνας, με την γερμανική εταιρεία SIEMENS να εμπλέκεται στο «αλισβερίσι», σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού Spiegel.

To γνωστό εβδομαδιαίο γερμανικό περιοδικό «ανάβει φωτιές», καθώς σε σημερινό του δημοσίευμα αναφέρει ότι θυγατρική των γερμανικών σιδηροδρόμων φέρεται να έδωσε μίζες… που φτάνουν το ύψος των 300.000 ευρώ, στο πλαίσιο της κατασκευής του Μετρό στην Αθήνα, ενώ σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία υπάρχει εμπλοκή και της SIEMENS στην υπόθεση αυτή.

Μάρτυρες αναφέρουν ότι τα χρήματα μεταφέρονταν με βαλίτσες στην Αθήνα, ενώ σχετικά με τις προμήθειες πολλά απ’ αυτά δίνονταν σε αρκετές χώρες εκτός Ελλάδας, μεταξύ άλλων σε Ταϊλάνδη, Ρουάντα, Αλγερία, Λιβύη.
 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: