Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Η ρύθμιση κυκλοφορίας με κλειστά τα Τέμπη

Την Τετάρτη (27/04) καθώς και την Πέμπτη (28/04), τα Τέμπη θα παραμείνουν κλειστά, προκειμένου να πραγματοποιηθούν προληπτικές εργασίες απομάκρυνσης επικίνδυνων βράχων, μετά από σχετική εισήγηση των αλπινιστών, που πρόσφατα διενήργησαν αυτοψία στην κοιλάδα. ]]

Ειδικότερα, η κυκλοφορία στην κοιλάδα έχει σταματήσει στις 6 το πρωί της Τετάρτης μέχρι τις 9 το βράδυ της Πέμπτης, ενώ η τροχαία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την εκτροπή της από παρακαμπτήριες οδούς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της “Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου” λόγω εργασιών στην κοιλάδα των Τεμπών, θα γίνεται διακοπή και εκτροπή της κυκλοφορίας των διερχομένων οχημάτων και δεν θα εισπραχθούν διόδια στους Σταθμούς Μακρυχωρίου και Πυργετού για το προαναφερόμενο διάστημα.

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας δόθηκαν οι  εναλλακτικές διαδρομές που θα ακολουθούν τα οχήματα αύριο και την Πέμπτη. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: