Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Εξαφανίστηκε η Άντζελα μετά τις κατηγορίες για τους "νονούς της νύχτας"

Εξαφανίστηκε η Άντζελα Δημητρίου απο χτές το βράδι που "εσκασε" σαν βόμβα η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. με τους 217 "νόνους" της νύχτας, όλοι μιλούσαν για μια γνωστή τραγουδίστρια.

Στη λίστα με τα ονόματα και τις κατηγορίες αναφερόταν το όνομα :  Αγγελική Κιουρτσάκη, γεννηθείσα το 1954 και κάτοικος Ηλιούπολης και οι κατηγορίες είναι ηθική αυτουργία σε εκβίαση.
 
Από εκείνη τη στιγμή η Άντζελα εκλεισε τα τηλεφωνά της, εξαφανίστηκε και παρά τις προσπάθειες των δημοσιογράφων να την εντοπίσουν αυτό δεν έγινε εφικτό.

Όπως μετέδωσε το STAR, χωρίς όμως, να αναφέρει το όνομά της, η τραγουδίστρια ήθελε να πάρει 500.000 ευρώ από πρώην δεσμό της . 
 
Η τραγουδίστρια φέρεται στις συνομιλίες να υπόσχεται στους μπράβους  να δώσει τα μισά λεφτά και δύο ακριβά ρολόγια, αρκεί να της φέρουν πίσω τα υπόλοιπα. 

Η ανακρίτρια Πειραιά που έχει αναλάβει την υπόθεση θα καλέσει την Άντζελα να καταθέσει και να απολογηθεί δίνοντας παράλληλα διευκρινήσεις ποιά ήταν τα άτομα με τα οποία συνεργάστηκε, άν κάποιος τους έχει συστήσει με αυτήν και ποιά είναι η σχέση της με κρατούμενο στις φυλακές που φέρεται σαν ένας από τους εγκεφάλους της υπόθεσης των νονων.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει γίνει γνωστό άν τελικά τα λεφτά  δόθηκαν στους μπράβους και την Άντζελα και πως αυτή γνωρίστηκε με τον εγκέφαλο των εκβιαστών και γιατί επικαλέστηκε το όνομά του στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε .

Δεν υπάρχουν σχόλια: