Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Πότε επιστρέφει η Σκορδά με το μωρό σπίτι;

«Αύριο, μεθαύριο θα πάρει εξιτήριο. Κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέψει αύριο στο σπίτι της» είπε χαρακτηριστικά ο μαιευτήρας της Φαίης Σκορδά, Θάνος Παράσχος.

Δύο μέρες μετά τη γέννηση του Λιάγκα Junior ο γυναικολόγος της Φαίης Σκορδά, Θάνος Παράσχος δηλώνει πως ο  τοκετός της παρουσιάστριας ήταν δύσκολος αφού βρισκόταν στην αίθουσα τοκετού για 10 ολόκληρες ώρες. 


Μόλις έπιασε στα χέρια της το παιδί της ένιωσε χαρά και συγκίνηση αφού όπως τόνισε ο γιατρός είναι ίδιο της μοιάζει πολύ. Μάλιστα, ο κύριος Παράσχος δήλωσε στην εκπομπή «Πάνω στην ώρα: «Όταν είδε ο Γιώργος το παιδί του να έρχεται στον κόσμο έκλαιγε και αυτός και η Φαίη από συγκίνηση. Δεν μπορούσανε να σταματήσουν το κλάμα». 


Συγκινημένοι ήταν και οι γονείς της Φαίης Σκορδά όταν είδαν το εγγόνι τους, που ζυγίζει 3 κιλά και 250 γραμμάρια. Η Φαίη Σκορδά θα λείψει από την εκπομπή της τρεις εβδομάδες προκειμένου να αναλάβει τη φροντίδα του μωρού της και να το χαρεί όσο μπορεί.

gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: