Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Χαλκίδα: Δίνει μάχη για τη ζωή το παιδί παπά που χτυπήθηκε από βεγγαλικό

Polish Navy emergency flareImage via WikipediaΔιπλά τραγικό το περιστατικό στην Ανθηδόνα της Χαλκίδας την ώρα της Ανάστασης. Το 7χρονο παιδάκι βρισκόταν μερικά μόλις εκατοστά από τον ιερέα πατέρα του την ώρα της ακολουθίας.

Ο τραγικός πατέρας είδε το παιδί του να δέχετει τη φωτοβολίδα στο πρόσωπο και να τυλίγεται σε μια πύρινη “μπάλα”.

Άφωνοι οι πιστοί που είχα στραμμένο το βλέμμα στην εξέδρα που είχε στηθεί για την Ανάσταση παρακολούθησαν το περιστατικό.

Όπως περιγράφουν δευτερόλεπτα πριν ο μικρός, όπως κάθε άλλο παιδί στην ηλικία του, υπερήφανος στεκόταν στο πλάι του πατέρα του. Ήταν ντυμένος “παπαδάκι” και είχε ακολουθήσει την πομπή μέχρι και την εξέδρα.

Τη μεγάλη ώρα της Ανάστασης και το 7χρονο παιδί, όπως όλοι, παρακολουθούσε τα βεγγαλικά.
Κανείς δεν περίμενε το κακό. Όταν ο 26χρονος σήκωσε το πιστόλι και έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα σχεδόν κανείς δεν έδωσε σημασία.

Μέχρι που η φωτοβολίδα άρχισε να διαγράφει περίεργη τροχιά. Κανείς δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Ο ιερέας πατέρας του παιδιού διέκοψε τη λειτουργία, έσκυψε πάνω από το αιμόφυρτο παιδάκι και άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Η μητέρα του και τα άλλα τρία αδέλφια του στεκόταν επίσης σε απόσταση αναπνοής και είδαν το τραγικό περιστατικό.

Το παιδάκι μεταφέρθηκε άμεσα στην ειδική μονάδα του νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία. Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να σώσουν το μάτι του. Δυστυχώς όμως δεν είναι το μόνο πρόβλημα. Η φωτοβολίδα προκάλεσε βλάβη και στο κεφάλι του παιδιού που δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Όπως δήλωσε στο Νewsit o Διοικητής του Παίδων Αγία Σοφία, Μανώλης Παπασσάβας "η κατάσταση του παιδιού είναι πολύ σοβαρή. Εχει υποστεί βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τα επόμενα 24ωρα είναι πάρα πολύ κρίσιμα".

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: