Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Έπιασαντον μπουρλοτιέρη της Σαλαμίνας

The Fire ManImage by Kuzeytac via FlickrΤον μπουρλοτιέρη της Σαλαμίνας κατάφερε να συλλάβει το Τοπικό Τμήμα Ασφαλείας. Πρόκειται για έναν 44χρονο από το Αιάντειο της Σαλαμίνας ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και έχει απασχολήσει τις αρχές και κατά το παρελθόν για διαρρήξεις και εμπρησμούς.

Τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας τρία εξοχικά σπίτια στην παραλία του νησιού τυλίχτηκαν στις φλόγες, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην Πυροσβεστική. Από τις έρευνες της πυροσβεστικής υπηρεσίας προέκυψε ότι και οι τρεις φωτιές οφείλονταν σε εμπρησμό.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και μετά από έρευνες διαπιστώθηκε πως υπήρχαν ίχνη παραβίασης στις πόρτες των εξοχικών. Ετσι, έγινε αντιληπτό από την πρώτη στιγμή πως επρόκειτο για διαρρήξεις και πως στη συνέχεια ο δράστης έβαλε φωτιά προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν μεθοδικές έρευνες και κατέληξαν στον 44χρονο, ο οποίος έχει ψυχολογικά προβλήματα, και τον προσήγαγαν στα γραφεία της Ασφάλειας. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ομολόγησε τις πράξεις του και μάλιστα κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι από τα εξοχικά είχε αρπάξει ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, τρόφιμα που είχε βρει σε ψυγεία και καταψύκτες, ακόμα και τα μαχαιροπίρουνα από τις κουζίνες.

Στο παράπηγμα στην περιοχή του Αιάντειου όπου συνελήφθη ο δράστης, οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του ένα μαχαίρι και μεγάλο μέρος των κλοπιμαίων.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: