Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Στην εταιρία δημοσκοπήσεων Data RC πουλήθηκε η "Πελοπόννησος"

Ιδιαίτερη αίσθηση έχει προκαλέσει από χθες το πρωί στην τοπική κοινωνία της Πάτρας -και όχι μόνο-, η είδηση της εξαγοράς της ιστορικής εφημερίδας "Πελοπόννησος" από τον Πατρινό επιχειρηματία Θόδωρο Λουλούδη της εταιρίας δημοσκοπήσεων Data RC.
Και αυτό διότι, μπορεί να ήταν λίγο έως πολύ αναμενόμενη μία τέτοια εξέλιξη για την εφημερίδα, σε καμία όμως περίπτωση δεν ήταν αναμενόμενη η περίπτωση του κ. Λουλούδη ως αγοραστή.

Από χθες το απόγευμα, όταν και επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες, με επίσημη ανακοίνωση της εφημερίδας, κυκλοφορούν διάφορα σενάρια για τυχόν ανάμειξη και άλλων προσώπων στην εξαγορά, μεταξύ των οποίων και πολιτικά πρόσωπα. Τίποτα φυσικά από όλα αυτά δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Όπως και να έχει, πρόκειται για μία ιστορική εξέλιξη, με τον ιστορικό ιδιοκτήτη της εφημερίδας Σπύρο Δούκα να παραδίδει τα "κλειδιά", αλλά να κρατά τον τίτλο του εκδότη της "Πελοποννήσου".

Μιλώντας νωρίτερα στο ραδιοφωνικό σταθμό MAX FM, ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Πελοποννήσου – Ηπείρου – Νήσων (ΕΣΗΕΠΙΝ) κ. Απόστολος Βουλδή, προέβη σε θετικά σχόλια για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην εφημερίδα "Πελοπόννησος".
Μάλιστα, ο κ. Βουλδής τόνισε ότι "οι τελευταίες εξελίξεις, διασφαλίζουν την εργασιακή ειρήνη στην εφημερίδα".

Χαρακτήρισε δε την ανάληψη του πλειοψηφικού πακέτου της εφημερίδας από τον κ. Θόδωρο Λουλούδη ως την "καλύτερη εξέλιξη" και αυτό διότι "ο κ. Λουλούδης είναι ένας νέος άνθρωπος με γνώση των Μέσων Ενημέρωσης και έχει στόχο την ανάπτυξη του εντύπου".
newsplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: