Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

O Παύλος Παυλίδης στα Γιάννενα

Την Πέμπτη 7 Απριλίου, στις 10μμ, το Boxx Live Stage (Λεωφ. Γεωρ. Παπανδρέου) στα Γιάννενα φιλοξενεί τον Παύλο Παυλίδη και τους B-MOVIES. 
 
O Παύλος Παυλίδης, ο ευαίσθητος δημιουργός και ανήσυχος συνθέτης που ξεκίνησε τη μουσική του πορεία με τα «Μωρά στη Φωτιά», κέρδισε επάξια την αγάπη του κοινού και την πλατιά αναγνώριση σαν front man στα «Ξύλινα Σπαθιά». 
 
Από το 2003 και μετά, συνεχίζει την προσωπική του μουσική διαδρομή με συνοδοιπόρους τους B - Movies. Σήμερα, Ο Παύλος Παυλίδης έχει φτάσει στην καλλιτεχνική του ωριμότητα καθώς μπορεί να μετουσιώνει αβίαστα την προσωπική του αλήθεια σε στίχους και να τους ντύνει με τις φωτεινές του μελωδίες. 
 
Είναι πλέον ένας έμπειρος μουσικός, κατασταλαγμένος, με πλούσιες εμπειρίες αλλά με το μικρόβιο της αναζήτησης, συνεχίζει να ταξιδεύει σε κόσμους ονειρικούς, όπου το σκοτάδι διαλύεται στο φως, όπως η σκοτεινή πλευρά του καθενός νικιέται από την φωτεινή. Οι B-MOVIES πιστοί συνταξιδιώτες στα μουσικά του ταξίδια θα είναι μαζί του αυτή τη βραδιά. 
 
Ο ήχος τους άλλοτε μελαγχολικός και μελωδικός, άλλοτε ορμητικός και έντονα ηλεκτρικός, δεν παύει να ξυπνά αναμνήσεις και συναισθήματα, να εκφράζει έναν κόσμο που θέλει να ονειρεύεται και δεν παύει να ελπίζει. Είσοδος 12, προπώληση (Rock Shop, Βλαχλείδη 7) 10 ευρώ. 
 
Την Παρασκευή 8 Απριλίου στον ίδιο χώρο θα βρίσκονται οι ΜΟΥ.ΣΥ.Π.Ι. (Μουσική Συντροφιά Πανεπιστημίου Ιωαννίνων) με γνωστές ελληνικές και ξένες διασκευές, ενώ το Σάββατο, δύο αντιπροσωπευτικότατοι εγχώριοι εκπρόσωποι του R’n’B-hip hop ρεύματος θα ανέβουν στη σκηνή του Boxx: Midenistis και TNS live! Περισσότερες πληροφορίες για όλες τις εκδηλώσεις στο τηλέφωνο 6932610241.

Δεν υπάρχουν σχόλια: