Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

To Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη στην Εβδομάδα Μουσείων

     Στα πλαίσια της επικοινωνιακής δράσης Visit Greece του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού και του προγράμματος Every Week in Athens-κύριο άξονα μιας στοχευμένης τουριστικής πολιτικής με σκοπό την προσέλκυση επισκεπτών από ολόκληρο τον κόσμο στην Αθήνα- το Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη οργανώνει ειδική πολιτιστική δράση για τη θεματική Εβδομάδα των Μουσείων (2-8 Μαΐου 2011). 

Στόχος της θεματικής αυτής εβδομάδας- Athens Museums Week- είναι η αρτιότερη ανάδειξη πτυχών του πολιτισμού μας και της πόλης της Αθήνας μέσω των μουσείων της, που προσφέρουν πληθώρα επιλογών τόσο για τον Αθηναίο, όσο και για τον επισκέπτη. Στο πλαίσιο αυτό, το ΜΚΗΛ υλοποιεί εκδηλώσεις δημιουργώντας νέες προτάσεις και «πολιτιστικές διαδρομές» στον ιστορικό πυρήνα της Αθήνας, εκεί που χτυπάει η καρδιά της, με σκοπό την προβολή της απαράμιλλης πολιτιστικής δυναμικής μιας πόλης με μακραίωνη ιστορία και παράδοση.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: