Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

«Εμφύλιος» στην Wind για τις απολύσεις

Αναστάτωση επικρατεί στην τηλεπικοινωνιακή αγορά, έπειτα από την καταγγελία του Πανελλήνιου Σωματείου Εργαζομένων της Wind για «πογκρόμ απολύσεων». Οι συνδικαλιστές υποστηρίζουν ότι το τελευταίο δεκαπενθήμερο απολύθηκαν περί τους 40 εργαζομένους από την εταιρία, ενώ αναφέρουν ότι επιδόματα, που προβλέπονται από την Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, κόβονται.

Πηγές της εταιρίας διαψεύδουν τους συνδικαλιστές, επισημαίνοντας ότι αυτό που συνέβη ήταν η λήξη κάποιων συμβάσεων ορισμένου χρόνου, σε συνδυασμό με την απομάκρυνση υπαλλήλων, οι οποίοι δεν είχαν υψηλές επιδόσεις, σύμφωνα με την ετήσια αξιολόγηση του προσωπικού. Ακόμη, τονίζουν ότι «η δραστηριότητα των συνδικαλιστών της Wind δεν φαίνεται να κερδίζει τους εργαζομένους της εταιρίας, καθώς η απήχησή τους είναι χαμηλή».

Την Παρασκευή, το Σωματείο των εργαζομένων έκανε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της εταιρίας, η οποία, όπως τονίζουν εργαζόμενοι της Wind, δεν συγκέντρωσε ικανοποιητικό αριθμό ατόμων. Επίσης, κήρυξε στάσεις εργασίας μέσα στην εβδομάδα, αλλά και 24ωρη απεργία αυτή την Τετάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: