Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Κινδύνεψαν 100 τουρίστες από φωτιά σε πλοιάριο στη Σατορίνη

Κινδύνεψαν 100 τουρίστες από φωτιά σε πλοιάριο στη Σατορίνη. Σκηνές απείρου κάλους εξελίχθησαν χθες το απόγευμα Δευτέρα 30 Μαίου και ώρα 16 :15 στη Σαντορίνη στο λιμάνι των Φηρών,όταν πλοιάριο Cap.Koulis (τουριστικό) που μετέφερε 100′ατομα ως επι το πλείστον τουρίστες,πήρε φωτιά στο μηχανοστάσιο.
Σε λίγα λεπτά παραπλέοντα πλοιάρια εφθασαν στο τόπο της πυρκαγιάς και παρέλαβαν σώους όλους τους επιβαίνοντες με επιτυχία..Εως εδώ όλα καλά..Απο κει και πέρα αρχίζει το θέατρο του παραλόγου .Το πλοιάριο που είχε εκδηλωθεί η φωτιά είχε πενιχρά μέσα πυρόσβεσης εως ανύπαρκτα…Ενώ η φωτιά ήταν σε εξέλιξη η βοήθεια ήρθε απο άλλο πλοιάριο όπου προσπαθούσε να περιορίσει τη φωτιά με μια απλή μάνικα η οποία κάθε άλλο βοήθησε,αφού ο χρόνος ετοιμότητας ήταν απελπιστικά αργός….
Στον κίνδυνο εξάπλωσης της πυρκαγιάς το πλοιάριο ρυμουλκήθηκε εως το Αθηνιό όπου εκεί το περίμενε ενα πυροσβεστικό όχημα δια ξηράς …Αλλά ούτε επο κεί ήταν εφικτή η κατάσβεση της φωτιάς αφου δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν την εστία…Η προσπάθεια συνεχίστηκε απο άλλο πλοιάριο ίδιας εταιρίας το οποίο πλαγιοδέτησε το φλεγόμενο σκάφος και έβρεχε πάλι με το γνωστό μανικάκι…Δύο ωρες χρειάστηκε να περιορίσουν την φωτιά σε ενα σκάφος 12 μετρων !!! μισό μίλλι απο την στεριά….
Το καταπληκτικό είναι ότι  ενώ είχε αναρτηθεί στo διαδίκτυο βίντεο με όλα τα γεγονότα , το διέγραψε (ποιός ξέρει για ποιό λόγο) ο χρήστης !
http://www.arxipelagos.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: