Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

5ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Αντιμετώπιση της Σεξουαλικής Κακοποίησης


Το φαινόμενο της παιδικής κακοποίησης, και ειδικότερα της σεξουαλικής κακοποίησης του παιδιού, αποτελεί μια από τις πιο βάρβαρες μορφές βίας και σίγουρα αφορά όλους μας.

Η γνώση των πιθανών επιπτώσεων και των θεραπευτικών προσεγγίσεων όλων όσων συμμετέχουν και επηρεάζονται από τη σεξουαλική κακοποίηση αποτελεί απαραίτητο στοιχείo για την καλύτερη αντιμετώπιση της.

Παρ’ όλα αυτά, εξίσου αλλά και περισσότερο σημαντική είναι η πρόληψη τέτοιων συμπεριφορών, η οποία θα πρέπει να αποτελεί κοινό στόχο για όλους και να βασίζεται σε στρατηγικές αντιμετώπισης του κύκλου που παράγει το φαινόμενο αυτό.

Η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης και Πρόληψης της Σεξουαλικής Κακοποίησης και το Τμήμα Ψυχολογίας του Hellenic American University Inc. διοργανώνουν το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Αντιμετώπιση της Σεξουαλικής Κακοποίησης, με τίτλο: «Νέες Μορφές Παιδικής και Εφηβικής Κακοποίησης: Δυνατότητες αντιμετώπισης και πρόληψης».

Το συνέδριο λαμβάνει χώρα από τις 16 έως τις 18 Μαΐου 2011, 9:00 – 21:00 στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (Μασσαλίας 22, Κολωνάκι).
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ



Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: