Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

"Τον Μαρινάκη πλησίασε ο Κουρής για το ALTER"

"Τον τελευταίο καιρό δεν έχει αφήσει επιχειρηματία για εφοπλιστή (Β. Βαρδινογιάννη, Μ. Σάλλα, Τ. Καζίνο κ.λπ.) ο Γιώργος Κουρής, προκειμένου να ξεφορτωθεί τη βραδυφλεγή βόμβα που κρατάει στα χέρια του και ονομάζεται ALTER".

Αυτό αναφέρει ο Κώστας Σγόντζος  στο onair24.gr και τονίζει:

"Προς το παρόν καπνίζει, αλλά έτσι και σκάσει θα συμπαρασύρει όλες τις επιχειρήσεις του, τουλάχιστον στα media. Και μαζί μ αυτές κι όλες τις διαφημιστικές εταιρείες που έχουν προκαταβάλει χρήματα στο κανάλι και τις εταιρείες παραγωγής και συνεργατών που θα μείνουν απλήρωτες, όπως και οι 700 εργαζόμενοι.
Έτσι, προσπαθεί έστω και την τελευταία στιγμή να πουλήσει τα δικαιώματα της πανελλήνιας άδειας εκπομπής του ALTER, μαζί με τις εγκαταστάσεις, τα μηχανήματα και τους πομπούς. Για το προσωπικό δεν γίνεται βέβαια λόγος.
Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη προκειμένου να διαπραγματευτεί την πώληση του καναλιού υπό προϋποθέσεις. Είναι γνωστό ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, εκτός από αθλητική εφημερίδα και ραδιόφωνο, ψάχνει επιρροή η αγορά μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού, αφού πρόσφατα αποχώρησε με συνοπτικές διαδικασίες από το ΣΚΑΪ.
Δεν μάθαμε πού κατέληξαν οι διαπραγματεύσεις, αλλά θα ήταν ιδανική λύση, μια και στο ναυτιλιακό λόμπι ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, για να πληρωθούν τα χρέη και να σωθεί το κανάλι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: