Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

BINTEO: Eπεισόδια στην Κρήτη - Φωτιές σε δημόσια κτίρια από οπαδούς του ΟΦΗ

 Οι αντιδράσεις των οπαδών του ΟΦΗ για τη μη αδειοδότηση της ΠΑΕ συνεχίζονται αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα ξέφυγαν. Φωτιές ξέσπασαν στο Δικαστικό Μέγαρο και τη ΔΟΥ Ηρακλείου από μολότοφ. Επέμβαση των ΜΑΤ, χρήση χημικών και συγκρούσεις. Στο νοσοκομείο μία γυναίκα λόγω αναπνευστικών προβλημάτων.


Περισσότεροι από 5000 οπαδοί του ΟΦΗ βγήκαν και πάλι στους δρόμους του Ηρακλείου για να διαμαρτυρηθούν. Συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία των Λιονταριών αλλά δυστυχώς τα πράγματα δεν κύλησαν ήρεμα.

Μερίδα οπαδών πέταξε μολότοφ στο Δικαστικό μέγαρο και λίγο αργότερα το ίδιο έπρεξαν και στη ΔΟΥ Ηρακλείου. Τα ΜΑΤ χρησιμοποίησαν χημικά και συγκρούστηκαν με τους ταραχοποιούς.

Η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική και όπως ενημέρωσε το ΕΚΑΒ μία διαδηλώτρια διακομίστηκε στο νοσοκομείο λόγω αναπνευστικών προβλημάτων.

Τα ΜΑΤ έριξαν χημικά σε κεντρικά σημεία της πόλης και όσοι βρίσκονταν στα μαγαζιά απομακρύνθηκαν τρομαγμένοι.

Πριν ξεσπάσουν τα επεισόδια το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ, Γιώργος Στεφανουδάκης, απευθυνόμενος στον κόσμο είπε: "Νίβουν τα χέρια τους σαν τον Πόντιο Πιλάτο. Ο καθένας μας παραπέμπει στον άλλο. Ας μας αποδείξει ο κ. Γερουλάνος ότι είναι πιο δυνατός από τον Αχιλλέα Μπέο."

Η ΠΑΕ ΟΦΗ έστειλε εξώδικο στη διοργανώτρια αρχή με το οποίο προσπαθεί να μπλοκάρει την επικύρωση της βαθμολογίας της Football League. cretalive

Δεν υπάρχουν σχόλια: