Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Το "Νησί" έσπασε όλα τα κοντέρ τηλεθέασης !

Οσο θεαματική ήταν όλο το χειμώνα η πορεία του "Νησιού" στους πίνακες τηλεθέασης, τόσο θεαματικό ήταν και το φινάλε του !

Οπως ήταν αναμενόμενο, η δραματική, ερωτική σειρά του Mega, κατάφερε χθες με το τελευταίο αντίο της να τινάξει την μπάνκα της AGB στον αέρα !

Ετσι, το "Νησί" σάρωσε στους πίνακες τηλεθέασης, απογειώνοντας το Μεγάλο Κανάλι και βυθίζοντας με... συνοπτικές διαδικασίες όλα τα προγράμματα όλων των υπόλοιπων καναλιών που βρέθηκαν απέναντί του !

Η δραματική, ερωτική σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου και του Θοδωρή Παπαδουλάκη κατάφερε να σημειώσει κατά μέσο όρο ποσοστό 61,4%, ενώ υπήρξε στιγμή που άγγιξε ακόμα και το 68,0% ! Στα νεανικά κοινά μάλιστα, η σειρά έφτασε μέχρι και το 73,0% ! Ποσοστά τηλεθέασης που σου προκαλούν... ζαλάδα και αργότερα που θα έχουν βγει και οι τελικές επεξεργασίες τηλεθέασης για χθες από την AGB, είναι πολύ πιθανό να είναι και ακόμα υψηλότερα !

Βέβαια, η Megaλη βραδιά για το Mega ξεκίνησε από νωρίς, αφού από τις 9.00 το βράδυ με την "Ζωή της άλλης" ήταν ουσιαστικά το κανάλι που κυριαρχούσε αγγίζοντας το 49,1%. Την ίδια ώρα ο ΑΝΤ1 με το "Μην το πεις στην νύφη" έκανε κατά μέσο όρο 9,6% και η ξένη ταινία του Alpha 5,5%.

Από τις 10.00 το βράδυ και μέχρι περίπου τις 11.30 είχαμε τον τυφώνα "Νησί", με την επανάληψη του "Wipe Out" στον ΑΝΤ1 να κάνει 6,1% και την ξένη ταινία του Alpha μόλις 4,2%.

Την φόρα του "Νησιού" ,όμως, διατήρησε και η "Ανατροπή" η οποία εκτάκτως δεν ασχολήθηκε με την πολιτική επικαιρότητα, αλλά είχε ετοιμάσει ένα αφιέρωμα στην σειρά αυτή φαινόμενο του καναλιού, με αποτέλεσμα να κάνει κατά μέσο όρο ποσοστό τηλεθέασης 35,5% !

Ενα ποσοστό με το οποίο, για πρώτη φορά φέτος ο Γιάννης Πρετεντέρης κατάφερε από τις 11.30 μέχρι και τις 12.00 που βρέθηκε απέναντι από τους "Αρβύλα" του ΑΝΤ1 να τους κερδίσει κατά κράτος , μιας και τα αγόρια του καναλιού του Αμαρουσίου μπόρεσαν χθες να κερδίσουν κατά μέσο όρο ένα 25,6% !

Εμ, "Νησί" είναι αυτό ! Κάνει πάντα το θαύμα του...
tlife

Δεν υπάρχουν σχόλια: