Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Νέα κόντρα στη «γαλάζια πολυκατοικία»

Νέο επεισόδιο σημειώθηκε στη «γαλάζια πολυκατοικία». Αιτία αυτή τη φορά ήταν η αναφορά του Αντώνη Σαμαρά στα όσα είπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης περί συμφωνίας Θεμιστοκλή και Ευριβιάδη, μετά τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών.

Μιλώντας σήμερα στην Κ.Ο. της ΝΔ ο κ. Σαμαράς έδωσε ευθεία απάντηση στον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. υπογραμμίζοντας: «Τελευταία ακούγονται και κάποια περίεργα: Άκουσα κάποιον να επικαλείται το ιστορικό προηγούμενο του Θεμιστοκλή με τον Ευρυβιάδη, που παρά τον τσακωμό τους, συμφιλιώθηκαν πριν τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας. Συμφωνώ απόλυτα. Μόνο να θυμίσω μια μικρή λεπτομέρεια: ότι τα βρήκαν μεταξύ τους για να πολεμήσουν και όχι για να… υποκύψουν».

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΛΑ.Ο.Σ.. Η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του κόμματος ανέφερε: «Δεν θα χρειαζόταν καμία συνεννόηση μεταξύ Θεμιστοκλή και Ευρυβιάδη, αν δεν είχε προηγηθεί η προδοσία του Εφιάλτη που έφερε τους Πέρσες στην Αθήνα, ή το ΠΑΣΟΚ στη εξουσία


real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: