Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Οικογενειακές ιστορίες... μισοτιμής!

Μπορεί οι «Οικογενειακές Ιστορίες» να βρίσκονται ψηλά στους πίνακες τηλεθέασης, μπορεί το συγκεκριμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα  να πήρε το “ok” από τους ανθρώπους του Alpha και για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν όμως το εν λόγω τηλεοπτικό προϊόν από κάτι... ξέμεινε.

Και φυσικά όχι από… υλικό για μερικές ακόμη «ιστορίες» -… ανθρώπων της διπλανής πόρτας – αλλά ακριβώς από αυτούς: από ηθοποιούς ή κόσμο που απλώς θα ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του «πρωταγωνιστώντας» σε κάποια από τα επεισόδια της σειράς.

Άλλωστε η… αγγελία, η οποία έχει αναρτηθεί σε κάθε πιθανό χώρο, όπου θα μπορούσε να υπάρξει εκδήλωση… ενδιαφέροντος είναι ξεκάθαρη: «Ζητούνται άντρες – γυναίκες, όλων των ηλικιών για συμμετοχή στην τηλεοπτική καθημερινή σειρά του Alpha “Οικογενειακές ιστορίες”». Και φυσικά ακολουθούν τα τηλέφωνα επικοινωνίας στα οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν… συμμετοχή από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα…

Όσο για την αμοιβή; Σύμφωνα με ανθρώπους που πέρασαν από casting, ανά επεισόδιο αντιστοιχούν 50 ευρώ στον κάθε επίδοξο ηθοποιό!

Και επειδή πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί για τη φθηνή παραγωγή των περισσότερων real life προγραμμάτων του Alpha, το συγκεκριμένο προφανώς ανήκει σε αυτή την κατηγορία και μάλιστα σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: