Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Λευκωσία: Καταζητούν τους υπεύθυνους για τα επεισόδια το βράδυ του τελικού Κυπέλλου

Με εντατικούς ρυθούς συνεχίζονται οι εξετάσεις της Αστυνομίας σε σχέση με τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη Λευκωσία από οπαδούς της Ομόνοιας, ενώ έχουν εκτυπωθεί φωτογραφίες προσώπων που καταγράφηκαν από κλειστό κύκλωμα, σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν και να συλληφθούν, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Μιχάλης Κατσουνωτός.

Ο κ. Κατσουνωτός δήλωσε σήμερα στη Λεμεσό ότι «έχουμε προχωρήσει στην εκτύπωση αριθμού φωτογραφιών στην οποία απεικονίζονται πρόσωπα που έχουν καταγραφεί από τα κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης τόσο του εστιατορίου όσο και άλλων υποστατικών που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή», τονίζοντας ότι οι αρχές έχουν επιδοθεί σε έναν «αγώνα δρόμου, σε μια προσπάθεια να αναγνωριστούν τα πρόσωπα τα οποία απεικονίζονται στις φωτογραφίες, να αποκαλυφθούν τα προσωπικά τους στοιχεία, για να προχωρήσουμε στην έκδοση ενταλμάτων σύλληψης».

Πρόκειται, συνέχισε, για πρόσωπα τα οποία φαίνεται μέσα από το κλειστό κύκλωμα να συμμετέχουν στα επεισόδια και να μην έχουν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κράνη ή κουκούλες.

«Περαιτέρω, οι δυο ύποπτοι που τελούν υπό κράτηση, θα κληθούν να συμμετάσχουν σε αναγνωριστική παράταξη, ούτως ώστε αυτή να επιθεωρηθεί τόσο από τους παραπονούμενους, αλλά και άλλα πρόσωπα, θαμώνες του εστιατορίου, που κατά το δεδομένο χρόνο εξέλιξης του περιστατικού, βρισκόντουσαν εκεί και είναι σε θέση, ενδεχομένως, να αναγνωρίσουν τα πρόσωπα που συμμετείχαν σε αυτήν την εγκληματική ενέργεια», συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: