Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Η Μανωλίδου γυμνή στο σαλόνι σας!

Την Ευγενία Μανωλίδου, όπως τη γέννησε η μαμά της, θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει ο τυχερός που θα «χτυπήσει» τον πίνακα του πρώην άνδρα της, Θεόδωρου Μανωλίδη, σε δημοπρασία που γίνεται στη Θεσσαλονίκη στις 16 του μήνα!

Ο πίνακας  «Συννεφιασμένος Οκτώβρης» δημιουργήθηκε το 1995, τη χρονιά που ο Μανωλίδης παντρεύτηκε την Ευγενία Καραγιαννίδου (αυτό είναι το πατρικό της όνομα) και απεικονίζει ένα ζευγάρι ξαπλωμένο γυμνό στο κρεβάτι.

Αν και ο ζωγράφος αρνείται να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει ότι η γυναίκα του πίνακα είναι η Ευγενία Μανωλίδου, όσο τον κοιτάει κανείς, τόσο πιο πολύ σιγουρεύεται πως η φιγούρα ανήκει στην πρώην σύζυγο και νυν τηλεπερσόνα!

Θεόδωρος και Ευγενία πήραν διαζύγιο έπειτα από 7 χρόνια γάμου και αφού απέκτησαν δύο παιδιά. Αν και ο χωρισμός ήταν αρχικά «βελούδινος», στη συνέχεια έγινε «μάχη» για την επιμέλεια των παιδιών: το δικαστήριο την έδωσε στην Ευγενία, το Εφετείο στον πρώην σύζυγο και, τελικά, η υπόθεση εκκρεμεί στον Άρειο Πάγο.

Σύμφωνα με τον δημοπράτη έργων τέχνης, Αθανάσιο Ευαγγελινό, η τιμή εκκίνησης για τον «Συννεφιασμένο Οκτώβρη» είναι τα 250 ευρώ. Ο «τυχερός» θα παραλάβει πιστό αντίγραφο του πίνακα σε μεταξοτυπία, με την υπογραφή του καλλιτέχνη.
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: