Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Αυτοκτονούν ο ένας μετά το άλλο στη Κρήτη

Σχεδόν ταυτόχρονα με την είδηση της αυτοκτονίας του 16χρονου από το Ρέθυμνο, έγινε γνωστή και η αυτοκτονία ενός 54χρονου οικοδόμου από τον Ζαρό Ηρακλείου.

Ο άτυχος άνδρας, πατέρας δύο παιδιών, βρέθηκε απαγχονισμένος από συγχωριανό του, στο σπίτι του στον Ζαρό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 54χρονος διέμενε με την οικογένειά του στο Ηράκλειο, ωστόσο πήγαινε πολύ συχνά στον Ζαρό απ’ όπου καταγόταν.

Χθες το πρωί ήπιε καφέ στο καφενείο του χωριού μαζί με φίλους. Κάποια στιγμή σηκώθηκε και είπε στην παρέα του ότι θα πεταχτεί για λίγο στο σπίτι. Συγχωριανός του, που τον ήθελε για μια δουλειά, τον αναζήτησε. Χτύπησε την πόρτα, του φώναξε αλλά απάντηση δεν πήρε. Ετσι αποφάσισε να ανοίξει ο ίδιος και τότε αντίκρισε απαγχονισμένο τον 54χρονο. Είχε περάσει ένα σχοινί στο δοκάρι της οροφής και είχε κρεμαστεί.

Αστυνομικοί που πήγαν στον τόπο του συμβάντος βρήκαν διάφορα ιδιόχειρα σημειώματα. Σε ένα έγραφε μαντινάδες, σε άλλο εξέφρασε την πλήρη απογοήτευση του από τη ζωή και την κοινωνία. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 54χρονος είχε εκφράσει σε στενή συγγενή του την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν πολύ ταλαιπωρημένος λόγω και κάποιου σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει στενό συγγενικό του πρόσωπο


digitalcrete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: