Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Η επιβάτις "τράβηξε πιστόλι" στον ταξιτζή..

Το μεροκάματο προσπαθούσε να βγάλει 37χρονος οδηγός ταξί χθες στο Ηράκλειο αλλά αντί γι αυτό βρέθηκε να τον σημαδεύει με ένα πιστόλι 43χρονη γυναίκα...

Ο οδηγός του ταξί σταμάτησε για να παραλάβει μια 43χρονη γυναίκα, η οποία όμως αντί να επιβιβαστεί και ανακοινώσει τον προορισμό της, άφησε την τσάντα της στο πίσω κάθισμα και κατόπιν πλησίασε τον οδηγό.

Άνοιξε την πόρτα και του ζήτησε να κατέβει από το όχημα. Τότε έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε μια φορά στον αέρα!

Ο 37χρονος ταξιτζής διατηρώντας την ψυχραιμία του βγήκε από το αυτοκίνητο και αφόπλισε τη γυναίκα, η οποία πυροβόλησε ακόμη τρεις φορές, ενώ μέσω του Κέντρου κάλεσε την αστυνομία, η οποία έφθασε και συνέλαβε τη γυναίκα.

Η 43χρονη Ηρακλειώτισσα φέρεται να είναι γνώριμη των διωκτικών αρχών, ενώ ερωτηματικά προκαλεί η ταυτότητα του όπλου που χρησιμοποίησε η γυναίκα, καθώς πρόκειται για το όπλο που είχε κλάπει πριν αρκετά χρόνια από εν ενεργεία αστυνομικό του Ηρακλείου, κατά την διάρκεια ακτοπλοϊκής μετακίνησής του, από τον Λιμένα Ηρακλείου στον Λιμένα Πειραιώς την 17-08-2000.

Αξισημείωτο πάντως είναι οτι στην τσάντα της γυναίκας βρέθηκαν επίσης και διακόσια φυσίγγια ενώ σε έρευνα που ακολούθησε και στο σπίτι της από Αστυνομικούς της Υ.Α. Ηρακλείου, όπου έμενε με 53χρονο ημεδαπό, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι τύπου στυλό, και άλλα δεκατρία πλήρη φυσίγγια.
http://www.flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: