Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Προσκλητήριο γάμου με... τραπεζικό λογαριασμό

Η Σταματίνα και ο αγαπημένος της Θέμης Σοφός πρωτοτύπησαν. Στο προσκλητήριο της παρουσιάστριας, το οποίο πρώτη η «Espresso» δημοσιεύει σήμερα, εκτός από τα απαραίτητα, στη λίστα γάμου περιλαμβάνει και έναν αριθμό λογαριασμού για το... ταξίδι του μέλιτος!
 
Το ωραίο είναι ότι το πρακτορείο ταξιδιών στο οποίο παραπέμπει ο τραπεζικός λογαριασμός ανήκει στην μητέρα της Σταματίνας και έτσι τα λεφτά θα μείνουν στην ... οικογένεια !

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι τα περισσότερα ζευγάρια που επιθυμούν να ενώσουν τις τύχες τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων οργάνωναν λίστα γάμου με καταστήματα για να διευκολύνουν τους καλεσμένους τους.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο μέλλων σύζυγός της Θέμης Σοφός «έσπασαν» αυτή την... παράδοση και αντί για κατάστημα οικιακών συσκευών, άνοιξαν λογαριασμό για το ταξίδι του μέλιτος !

Αυτό τον καιρό το ζευγάρι τρέχει και δεν θα φτάνει για να ολοκληρώσει τις προετοιμασίες του γάμου του. Σε πυρετώδεις ρυθμούς κινούνται η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια και ο μνηστήρας της, ο καλός δικηγόρος, προκειμένου να ρυθμίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες λίγο πριν από τον χορό του Ησαΐα. Η ημερομηνία έχει οριστεί για τις 25 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σεραφείμ στο κτήμα Νάσιουτζικ.

Η Σταματίνα έσπευσε να διαφημίσει όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που θα χρησιμοποιήσεις. Έτσι ανακοίνωσε ότι θα φορέσει νυφικό γνωστής σχεδιάστριας Vera Wang, ενώ τα παπούτσια της θα είναι του οίκου Casadei. Ο γαμπρός διάλεξε κοστούμι και παπούτσια του οίκου Dolce & Gabbana. Κουμπάροι θα είναι ο κολλητός του γαμπρού Αγγελος Καρακερέζης -στέλεχος της Eurobank- και η Αλεξάνδρα Μπουντούρη, φίλη της Σταματίνας από το σχολείο.

Στον γάμο έχουν προσκληθεί 350 άτομα που θα παρευρεθούν και στη δεξίωση που θα ακολουθήσει. Η μητέρα της νύφης, η κυρία Παναγιώτα Τσιμτσιλή θα φορέσει δημιουργία του Μιχάλη Ασλάνη, πολύ καλού φίλου της παρουσιάστριας, ο οποίος σχεδίασε την τουαλέτα ειδικά για τη χαρά της κόρης της.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: