Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Κοκκίνου - Βασιλειάδης: Διαμάχη και για τα περιουσιακά στοιχεία τους!

Elli KokkinouImage via WikipediaΈνας επτάχρονος δυνατός έρωτας που κατέληξε στα σκαλιά της εκκλησίας βρίσκεται αντιμέτωπος στα δικαστήρια.

Ο λόγος για την Έλλη Κοκκίνου και τον πρώην σύζυγος της Παναγιώτη Βασιλειάδη. Παρά τις αρχικές προσπάθειες και των δύο, το διαζύγιο του πρώην ζευγαριού δεν θα είναι συναινετικό και αυτό έχει να κάνει κυρίως με την επιμέλεια του γιου τους Αλέξανδρου.

 «Αν συνεχιστούν οι δυσκολίες μου στην επικοινωνία με τον μικρό, τότε ναι θα διεκδικήσω την επιμέλεια του», δήλωνε πριν μερικούς μήνες σε γνωστή εφημερίδα ο Παναγιώτης Βασιλειάδης μετά το γνωστό συμβάν και την ανταλλαγή μηνύσεων. Το επόμενο ραντεβού έχει κλειστεί στις δικαστικές αίθουσες για τον Οκτώβριο του 2011. Η επιμέλεια του γιου τους δεν είναι το μόνο σημείο τριβής στη διαμάχη τους.

«Έχουν να διευθετήσουν και πολλά οικονομικά θέματα, καθώς διαφωνούν στο μοίρασμα της περιούσιας και τελικά οι δικαστές θα είναι αυτοί που θα αποφανθούν», λέει πρόσωπο που γνωρίζει το θέμα σε γνωστή εφημερίδα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι η έκδοση του διαζυγίου θα καθυστερήσει περισσότερο από δύο χρόνια, μέχρι η όλη διαδικασία να ολοκληρωθεί.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: