Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Απαρηγόρητη η Νομικού με τον χαμό της... Δούκισσας

Δύσκολες ώρες περνάει η Δούκισσα Νομικού, αφού το περασμένο Σάββατο έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη της γιαγιά. Η Δούκισσα θέλησε να μοιραστεί τη θλίψη της με τους διαδικτυακούς της φίλους και έγραψε στο Twitter: «Σε ευχαριστώ, γιαγιάκα μου, για τις πανέμορφες αναμνήσεις και για το πιο όμορφο και σπάνιο όνομα που μου χάρισες».

Λίγη ώρα αργότερα συμπλήρωσε: «Πήγες να βρεις τον παππού Νικήτα. Θα σε θυμάμαι και θα σε αγαπάω πάντα. Καλό ταξίδι, γιαγιάκα μου».

Ο πατέρας της παρουσιάστριας μίλησε στο yupi.gr: «Η κόρη μου είναι απαρηγόρητη από τον χαμό της γιαγιάς της. Ήταν αγαπημένη της γιαγιά και η Δούκισσα την επισκεπτόταν πολύ συχνά. Τώρα προσπαθεί να ξεπεράσει την απώλεια».

Διάσημοι φίλοι της παρουσιάστριας, μεταξύ των οποίων και η Σίσσυ Χρηστίδου, της έστειλαν τα συλλυπητήριά τους μέσα από τη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή: yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: