Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Η Έμιλυ "εκοψε" την Ευγενία από το Daily..

Δεν της "κάθισε" της Ευγενίας από την πρώτη στιγμή το "Dancing".  H εκπομπή της κόπηκε και μπήκε "τσόντα" στο πρωινό του ΑΝΤ1  και χτές κόπηκε "λόγω πολιτικής επκαιρότητας"..

Ας πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή για να μάθουμε και την αλήθεια:

Αίσθηση προκάλεσε η απουσία της Ευγενίας Μανωλίδου από το 10-1 μαζί την Δευτέρα (25/05).

Το ένθετο της Ευγενίας Μανωλίδου στο Πρωινό του Ant1 δεν παρουσιάστηκε όπως κάθε μέρα, ενώ η παρουσιάστρια έγραψε στην σελίδα της στο facebook ότι δεν θα εμφανισθεί στην εκπομπή γιατί οι υπεύθυνοι της εκπομπής την ενημέρωσαν ότι εξαιτίας της πολιτικής επικαιρότητας, δεν υπάρχει «χώρος» για την στήλη της. «Καλημέρα σας. Μόλις ενημερώθηκα ότι η πρωινή εκπομπή θα ασχοληθεί αποκλειστικά με την πολιτική επικαιρότητα κι έτσι το dailyδεν θα μεταδοθεί».

Λίγη ώρα αργότερα, η Ευγενία πόσταρε και στην σελίδα της στο twitter: «No daily today, η πολιτική επικαιρότητα προηγείται», έγραψε χαρακτηριστικά με νόημα η παρουσιάστρια.  
Φυσικά δεν ήταν αυτός ο λόγος. Γιατί αν την κόβανε κάθε φορά που η πολιτική επικαιρότητα ήταν καυτή, δεν θα είχε βγει παρά τις μισές φορές και από daily θα είχε γίνει scarcely!

 Η αλήθεια είναι ότι η στήλη της Ευγενίας δεν «βγήκε» σε μια μέρα, όπου σχεδόν το μοναδικό θέμα συζήτησης στις πρωινές και μεσημεριανές εκπομπές ήταν η παραίτηση που υπέβαλε η παρτνενέρ του Αργύρη Αγγέλου Εμιλυ Ματθαιακάκη.

Τι θα έλεγε η Ευγενία; Τι θα την ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι της εκπομπής, που όφειλαν να κάνουν τη δουλειά τους.

Μέχρι να κουκουλωθεί το θέμα και να πάρει γη και ύδωρ η Έμιλυ για να επιστρέψει στην πρόβα και να διαγωνιστεί κανονικά η Ευγενία «κόπηκε» χωρίς δεύτερη σκέψη.
Πηγή: star.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: