Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Στόχος τρομοκρατών η Eurovision!

Ότι θα γινόταν και η Eurovision στόχος τρομοκρατών… Εεε, αυτό δεν το περιμέναμε! Κι όμως, ο τελικός του 56ου διαγωνισμού τραγουδιού μπήκε σύμφωνα με πληροφορίες στο στόχαστρο της Αλ Κάιντα.

Μάλιστα, η γερμανική αστυνομία προχώρησε την Κυριακή σε  τρεις συλλήψεις, ενώ τα μέτρα ασφαλείας πλέον στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο στο Ντίσελντορφ Αρένα είναι δρακόντεια.

Σε γιάφκα που εντοπίστηκε στη γερμανική πόλη βρέθηκαν εκρηκτικές ύλες, ενώ οι τρεις συλληφθέντες φαίνεται πως σκόπευαν να τοποθετήσουν μηχανισμούς που θα πετούσαν καρφιά στους θεατές την στιγμή της έκρηξης!

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται τρία άτομα, εκ των οποίων το ένα προέρχεται από το Μαρόκο και τα δύο φέρονται να έχουν εμπλακεί σε παράνομες ενέργειες στο παρελθόν, κυρίως σε περιοχές της βόρειας Αφρικής.

«Καταφέραμε να αποφύγουμε έναν συγκεκριμένο και άμεσο κίνδυνο», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Χανς Πέτερ Φρίντριχ και πρόσθεσε: «η σύλληψή τους δείχνει ότι η Γερμανία συνεχίζει να είναι στόχος της διεθνούς τρομοκρατίας και ότι εμείς πρέπει να βρισκόμαστε σε επαγρύπνηση».

Οι τρομοκράτες σκόπευαν να χτυπήσουν το Dusseldorf Arena στις 14 Μαΐου, την στιγμή που θα βρίσκονταν σε αυτό όχι μόνο οι πολυπληθείς αποστολές των χωρών που συμμετέχουν στον διαγωνισμό, αλλά και περίπου 25.000 θεατές!
PROTO THEMA
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: