Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ: Χιλιάδες συμμετοχές στις διαδηλώσεις

Ειρηνικές διαδηλώσεις, στα ισπανικά πρότυπα, διοργανώνουν από τις 18.00 ομάδες νεαρών ακτιβιστών πολιτών, υπό τον τίτλο «Αγανακτισμένοι Πολίτες», στις κεντρικές πλατείες των περισσότερων ελληνικών πόλεων.

Η έκκληση για συμμετοχή των πολιτών στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των νέων έναντι των μέτρων, έγινε μέσω ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης.

Οι διοργανωτές έχουν διευκρινίσει ότι δεν θα υπάρχει κομματικός χρωματισμός, πλακάτ ή σχέδιο, και «ο καθείς καλείται να εκφράσει τον εαυτό του».

Οι συμμετοχές είναι  αρκετές χιλιάδες ενω πολλά ερωτήματα προκαλεί το γεγονός οτι το πρώτο group που δημιουργήθηκε στο FACEBOOK για το Σύνταγμα σβήστηκε εντελώς ξαφνικά μετά την επιτυχία που είχε!
Στις 6 το απόγευμα έχουν προγραμματισθεί συγκεντρώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη Πάτρα και πολλές άλλες πόλεις.  Στις συγκεντρώσεις δεν γίνονται δεκτές συμμετοχές κομμάτων , θρησκευτικών δογμάτων κ.λ.π. παρα μόνο μεμονωμένες παρουσίες.
Σύμφωνα με τα στοιχεια υπάρχουν :
60.000 συμμετοχές στο Σύνταγμα
24.000 συμμετοχές στην Θεσσαλονίκη.
6.500 συμμετοχές στη Πάτρα
Δείτε τα links για συμμετοχή

Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα:
https://www.facebook.com/event.php?eid=218838154801328
Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα

Αγανακτισμένοι στον Λευκό Πύργο:
https://www.facebook.com/event.php?eid=206334352736094
Αγανακτισμένοι στη Πλατεία Γεωργίου:
https://www.facebook.com/event.php?eid=211318218901137

Δεν υπάρχουν σχόλια: