Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Η Lady Gaga έφτασε τους 10 εκατομμύρια followers στο Twitter

Η γνωστή ποπ τραγουδίστρια Lady Gaga έγραψε ιστορία στο διαδίκτυο για μια ακόμη φορά. Ο λόγος; Είναι το πρώτο άτομο που κατάφερε να μαζέψει 10 εκατομμύρια followers στο Twitter!

Το επίτευγμά της είναι πολύ μεγάλο, καθώς ο αμέσως επόμενος καλλιτέχνης (και χρήστης του Twitter) με τους περισσότερους followers είναι ο έφηβος Justin Bieber με 9,6 εκατομμύρια followers, ενώ ακολουθεί ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα με 8 εκατομμύρια περίπου, και η Britney Spears με 7,8 εκατομμύρια.

Αυτό το διαδικτυακός ρεκόρ δεν είναι το πρώτο για τη Lady Gaga, αλλά το τρίτο! Συγκεκριμένα, τον Ιούλιο του 2010, η εκκεντρική τραγουδίστρια της ποπ ήταν το πρώτο άτομο που απέκτησε 10 εκατομμύρια θαυμαστές στο Facebook, ενώ τον Οκτώβριο του 2010, έφτασε πρώτη τις 1 δισ. εμφανίσεις στο YouTube σε συνολική βάση.

Θα ήταν άδικο να τη χαρακτηρίζαμε βασίλισσα των Social Media;
gugoo.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: