Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Επεισόδια για τον υποβιβασμό του Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη

φωτο αρχειου
"Γης μαδιάμ" τα έκαναν την Τετάρτη το βράδυ οπαδοί του Ηρακλή στο πλαίσιο πορείας διαμαρτυρίας στους κεντρικούς δρόμους της πόλης για τον υποβιβασμό της ποδοσφαιρικής ομάδας του «Γηραιού» στη Football League.

Οι οπαδοί έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων και κατέστρεψαν φωτεινούς σηματοδότες. Μάλιστα ορισμένοι από αυτούς κρατούσαν σημαίες της ΠΓΔΜ ανά χείρας, ζητώντας από την ομάδα να αποχωρήσει από το ελληνικό πρωτάθλημα και να αγωνιστεί στο αντίστοιχο των Σκοπίων!

Νωρίτερα, επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας σε εκπρόσωπους της δημοτικής αρχής. Η αστυνομικά έκανε χρήση χημικών, ωστόσο μεγάλος μέρος των συγκεντρωμένων συνεχίζει την πορεία στο κέντρο της πόλης.

Επίθεση από οπαδούς δέχθηκε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιάννης Τάκης.

Ειρηνική διαδήλωση από τους οπαδούς του ΟΦΗ 

Με κεντρικό σύνθημα «Ο ΟΦΗ δεν πεθαίνει» περίπου 2000 φίλαθλοι της κρητικής ομάδας συμμετέσχαν την Τετάρτη το βράδυ στο -ειρηνικό αυτή τη φορά- συλλαλητήριο στο κέντρο του Ηρακλείου, στην Πλατεία Λιονταριών, ζητώντας "ίση μεταχείριση" για τον ΟΦΗ στο ζήτημα της αδειοδότησης.

Ο φάκελος του ΟΦΗ απορρίφθηκε σε πρώτο βαθμό από την αρμόδια Επιτροπή και οι ελπίδες της κρητικής ομάδας είναι πλέον στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή, η οποία την επόμενη εβδομάδα θα εκδικάσει την έφεση της κρητικής ομάδας.skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: