Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Pippa Middleton: Ο Νέος "πονοκέφαλος" της βασιλικής οικογένειας...

Αυτή η Pippa έχει εξελιχθεί σε πραγματικό πονοκέφαλο για τη βασιλική οικογένεια. Από αλλού το περίμεναν και από αλλού θα το βρουν εκεί στο Buckingham καθώς αντί να τους προβληματίζει η συμπεριφορά της...

συζύγου, πλέον, του πρίγκιπα William, τους αναστατώνει καθημερινά η αδελφή της, Pippa Middleton. Με όλα τα μέσα να ασχολούνται μαζί της και τη «New York Daily News» να αναρωτιέται για τα τερτίπια της, η περιβόητη αδελφή της Δούκισσας του Cambridge δεν έχει σταματημό.

Έτσι, μετά το σέξι φόρεμα της παρανύφου και τις τόπλες διακοπές, η λατρεμένη των tabloids αποφάσισε να επισκεφτεί την Ισπανία. Το θέμα δεν είναι ο προορισμός φυσικά, αλλά η παρέα αφού με άλλον λέγεται πως έχει σχέση και με άλλον κυκλοφορεί.

Πιο συγκεκριμένα, η Pippa συνοδευόταν στο γάμο της αδελφής της από τον φερόμενο και ως σύντροφό της Alex Loudon, με τον οποιό οι παπαράτσι την έχουν τσακώσει πολλές φορές σε τρυφερές στιγμές.

Παρολαυτά, το κορίτσι όχι μόνο δεν πήγε διακοπές με τον Alex, αλλά εθεάθη στο αεροδρόμιο με τον πρώην της George Percy, οποίος είναι όχι μόνον γιος του Δούκα του Northumberland, αλλά και ένας από τους πλουσιότερους Βρετανούς. Στη συνέχεια, φωτογραφίες τους από βαρκάδα στο Retiro Park της Μαδρίτης, αλλά και εικόνες των δυο τους να γευματίζουν φούντωσαν τη φημολογία σχετικά με αναζωπύρωση του παλιού τους ειδυλλίου.

Τελικά αυτό το κορίτσι σε πόσα ταμπλό το παίζει και ποιος θα το πάρει;

Πηγή: Queen.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: