Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

"Ευκαιρία να ξεβρομίσει το ποδόσφαιρο"

Ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Τα Νέα» υποστήριξε πως έχει γίνει το πρώτο βήμα για την εξυγίανση στον χώρο του ποδοσφαίρου,ενώ τόνισε πως χρειάζεται χρόνος και ψυχραιμία προκειμένου η Δικαιοσύνη να κάνει απερίσπαστη το έργο της.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παύλου Γερουλάνου: "Από την πρώτη ημέρα στο Υπουργείο είχαμε την νοοτροπία ότι πρέπει να χρησιμοποιήσουμε όλα τα εργαλεία που έχει στη διάθεσή της η Πολιτεία και να σφίξει τη στρόφιγγα στο ποδόσφαιρο. Πιστεύαμε πως ασκώντας πίεση θα μπορούσαμε να πετύχουμε αυτά που έπρεπε για την εξυγίανση. Πάνω σε αυτή την πίεση ήρθαν και κόλλησαν οι πληροφορίες από την UEFA και ήταν ο λόγος για τον οποίο είπαμε ότι δεν πρέπει να διακόψουμε το πρωτάθλημα μετά τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου, και να φύγουμε από το ευρωπαϊκό πλαίσιο, αλλά να συνεχίσουμε και να μείνουμε μέσα στο πλαίσιο αυτό γιατί να παίρναμε τεχνογνωσία και πληροφορίες".
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: