Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Ο Φλωρίδης φτιάχνει νέο κόμμα με στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ!


Νέο κόμμα προγραμματίζει σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές να ιδρύσει ο πρώην υπουργός Γιώργος Φλωρίδης, που υπέβαλε την Πέμπτη την παραίτησή του απο το βουλευτικό αξίωμα , προκαλώντας αναταραχή τόσο στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, όσο και στο πολιτικό σκηνικό. Στόχος αυτής της κίνησης λέγεται ότι είναι να εκφραστεί το εκσυγχρονιστικό μπλοκ της κοινωνίας, που απαιτεί άμεσα μεταρρυθμίσεις και αλλαγές, κομμάτι στο οποίο άπέτυχε η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες , οι ζυμώσεις για την δημιουργία αυτού του νέου κόμματος μάλιστα βρίσκονται εν εξελίξει εδώ και καιρό ενώ σ' αυτές συμμετέχουν όχι μόνο στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, αλλά και κάποιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που ανήκουν στον εκσυγχρονιστικό χώρο και τελικά δεν ακολούθησαν την Ντόρα Μπακογιάννη στη Δημοκρατική Συμμαχία.


http://www.parapolitika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: