Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Αγρίνιο: Ανήλικοι τραβούσαν ηλικιωμένες με αλυσίδες και τις έσερναν στο δρόμο

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν συνέλαβαν τα τρία ανήλικα παιδιά, οι δύο εξ’ αυτών ηλικίας 17 ετών και ο τρίτος 14 ετών, που παρά το νεαρό της ηλικίας τους είχαν «ρημάξει» την περιοχή αφαιρώντας χρήματα και χρυσαφικά από ηλικιωμένες.
«Καθοδηγητής» των τριών ανηλίκων ένας 70χρονος ημεδαπός κάτοικος Αγρινίου ο οποίος και αναλάμβανε να αποδέχεται τα κλοπιμαία.
Σύμφωνα με την αστυνομία τα ανήλικα παιδιά έχουν στο ενεργητικό τους πολλές ληστείες, ειδικότερα μετά από έρευνα προέκυψε ότι ο παραπάνω 17χρονος, στις 17 του μηνός, στο Αγρίνιο, αφαίρεσε με χρήση βίας, μία χρυσή αλυσίδα από 66χρονη ημεδαπή που φορούσε στο λαιμό της αξίας 100 ευρώ και στη συνέχεια μεταπούλησε σε 70χρονο ημεδαπό, κάτοικο Αγρινίου, αντί του ποσού των 80 ευρώ. Η χρυσή αλυσίδα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην παθούσα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: