Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Συμμετοχή ναυτεργατικών σωματείων-υπαλλήλων λιμανιών στην απεργία της ΓΣΕΕ

Τη συμμετοχή τους στη 48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ στις 28 και 29 Ιουνίου, ημέρες συζήτησης και ψηφοφορίας στη Βουλή του μεσοπρόθεσμου προγράμματος, αποφάσισαν η Πανελλήνια Ενωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΜΕΝ) και η Πανελλήνια Ενωση Μηχανικών και Κατωτέρων Πληρωμάτων Μηχανής «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», παρά το γεγονός ότι η σχετική πρόταση έχει απορριφθεί κατά πλειοψηφία από την Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία.
Στις κινητοποιήσεις συμμετέχει με 24ωρη απεργία στις 29/06 και η Πανελλήνια Ενωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού, η οποία σε ανακοίνωσή της κατηγορεί την ΠΝΟ ότι συμπλέει και συμπορεύεται κόντρα και ενάντια στα συμφέροντα των ναυτεργατών.
Tη συμμετοχή τους στην 48ωρη πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ την ερχόμενη εβδομάδα, ανακοίνωσαν και οι εργαζόμενοι στα λιμάνια όλης της χώρας.
Η ΟΜΥΛΕ σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο για νεοφιλελεύθερη μνημονιακή πολιτική, η οποία οδηγεί στην ύφεση την ανεργία την ακύρωση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας και στο ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: