Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Το ραντεβού των ΔΗΠΕΘΕ

Μπορεί η Πολιτεία να βρίσκεται σε προβληματισμό για τη λειτουργία και κυρίως για το μέλλον των Δημοτικών Περιφερειακών Θεάτρων, ωστόσο και φέτος ο δήμος Νεάπολης - Συκεών διοργανώνει τα «Μερκούρεια», την ετήσια καθιερωμένη συνάντηση των ΔΗΠΕΘΕ, από 21-31 Αυγούστου, στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών. Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει εννιά θεατρικές προτάσεις κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου.

Η πρεμιέρα των «Μερκουρείων» θα γίνει την Κυριακή 21 Αυγούστου με το Εθνικό Θέατρο, που θα παρουσιάσει το «Ηρακλής Μαινόμενος» του Ευριπίδη (η παράσταση θα επαναληφθεί και τη Δευτέρα 22 Αυγούστου). Η σκηνοθεσία είναι του Μιχαήλ Μαρμαρινού και παίζουν οι Νίκος Καραθάνος, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Θοδωρής Αθερίδης, Μηνάς Χατζησσάβας, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Βογιατζής. Συνέχεια με το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης και την παράσταση «Ανθρώπινη φωνή» -αποτελεί σύνθεση των μονόπρακτων «Η ανθρώπινη φωνή», «Η Ψεύτρα», «Στο πανηγύρι» του Ζαν Κοκτό (23 Αυγούστου).
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: