Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Παύθηκε καθηγητής ΑΕΙ για λογοκλοπή

Με τη ποινή της προσωρινής παύσης από τα καθήκοντα του, τιμωρήθηκε αναπληρωτής καθηγητής περιφερειακού Πανεπιστημίου λόγω
της συστηματικής και επανειλημμένης λογοκλοπής επιστημονικών εργασιών που διέπραττε. Συγκεκριμένα ο πρύτανης του περιφερειακού Πανεπιστημίου παρέπεμψε στο Πενταμελές Πειθαρχικό Συμβούλιο των

μελών του Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ) των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων τον επίμαχο αναπληρωτή καθηγητή για τις λογοκλοπές που είχε διαπράξει.
Ο αναπληρωτής καθηγητής -σύμφωνα με το πειθαρχικό κατηγορητήριο- στην ιστοσελίδα του περιφερειακού Πανεπιστημίου, αλλά και στο βιογραφικό που είχε υποβάλει για την εξέλιξή του στις βαθμίδες του επίκουρου και αναπληρωτή καθηγητή, περιελάμβανε ως δικό του έργο οκτώ μελέτες συναδέλφων του στο εξωτερικό που είχαν δημοσιευθεί σε επιστημονικά περιοδικά.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: