Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

H Lady Gaga κατηγορείται για κλοπή!

Lady Gaga performing on the Fame Ball tour in ...Image via Wikipedia
Θα μπορούσε ποτέ η Lady Gaga να εξαπατήσει τους fans της πουλώντας τους προιόντα για δήθεν φιλανθρωπικό σκοπό;

 Κάτι τέτοιο ισχυρίζεται μια νομική φίρμα από το Detroit που έχει υποβάλλει μήνυση στην Lady Gaga, υποστηρίζοντας ότι το βραχιόλι που δημιούργησε και διέθεσε προς πώληση για την ενίσχυση των σεισμοπαθών της Ιαπωνίας, ήταν αφορμή για μια καλοστημένη απάτη. 

Συγκεκριμένα η εταιρεία 1-800-Law-Firm υποστηρίζει ότι από το αντίτιμο των 5 δολλαρίων από κάθε  βραχιόλι που διέθετε, η Lady Gaga κράτησε ένα μεγάλο μέρος, ενώ “φούσκωσε” υπερβολικά το αντίτιμο για τα έξοδα αποστολής (κοντά στα τρία δολλάρια) με σκοπό να επωφεληθεί οικονομικά.

 Η Law Firm ζητάει από την Lady Gaga το ποσό των 5 εκατομμυρίων δολλαρίων με την κατηγορία της παραβίασης της νομοθεσίας για το online εμπόριο και της εξαπάτησης μέσω ψευδών διαφημίσεων. Η πλευρά της Lady Gaga προς το παρόν δεν έχει κάνει κάνενα σχόλιο.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: