Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Ο Michael Douglas και η Catherine Zeta Jones στην Ελλάδα

Catherine Zeta-Jones at the Cannes film festivalImage via Wikipedia
Michael Douglas after his visit aboard a P-3C ...Image via Wikipedia
Μοναδικές στιγμές έζησαν σήμερα όχι μόνο οι υπάλληλοι αλλά και ο επισκέπτες του μουσείου της Ακρόπολης όταν αντίκρισαν ξαφνικά μπροστά τους ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια του Hollywood!

 Ο Michael Douglas και η Catherine Zeta Jones με πλήρη μυστικότητα έφθασαν σήμερα το πρωί στην Ελλάδα με πρώτη τους στάση το μουσείο.

Συνοδευόμενοι από τα δύο τους παιδιά ακολούθησαν την ξεναγό τους και θαύμασαν τα εκθέματα του μουσείου. Ο ηθοποιός μάλιστα άκουγε με ιδιαίτερη προσοχή τα ιστορικά στοιχεία που παρέθετε η ξεναγός τους. Όσο για τη Ζέτα ιδιαίτερα ανανεωμένη και με άκρως καλοκαιρινό look έδειχνε να έχει ξεπεράσει τελείως τα προβλήματα κατάθλιψης!

Η γνωστή ηθοποιός φορούσε λευκές πλατφόρμες που έδεναν με κορδέλα, λευκό σορτσάκι, φούξια καφτάνι και μεγάλο καπέλο, ενώ, στο ίδιο casual στιλ ήταν ντυμένοι ο σύζυγός και τα παιδιά της!
Σύμφωνα με πληροφορίες ο επόμενος προορισμός τους ήταν η Ζάκυνθος όπου παρέμειναν για λίγες ώρες και αμέσως μετά με το υπερπολυτελές σκάφος τους κατευθύνθηκαν προς την Κεφαλλονιά! Άλλωστε ο μεγάλος ηθοποιός έχει δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν την αγάπη του για τα ελληνικά νησιά!

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: