Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Για το αύριο των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος: συναυλία του Μανώλη Μητσιά στον Λυκαβηττό

Με χορηγό την INTERAMERICAN

Τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος δεν κάνουν μεγάλο θόρυβο, αλλά κάνουν μεγάλη δουλειά για τα παιδιά. Δημιουργούν από το 1982 στη χώρα μας οικογένειες για παιδιά που παραμελούνται, εγκαταλείπονται ή κακοποιούνται, παρέχοντας ένα ασφαλές περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνουν με αγάπη και σεβασμό, με στέγη, φαγητό, υγειονομική φροντίδα, μόρφωση και με σταθερούς συναισθηματικούς δεσμούς.

Με εγκαταστάσεις σήμερα στη Βάρη, στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης, στην Αλεξανδρούπολη, αλλά και με Στέγες Νέων, Ξενώνες Προστασίας και Θεραπείας Κακοποιημένων Βρεφών και Νηπίων και Κέντρα Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας σε διάφορα αστικά σημεία, τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος αποδύονται σε μια συγκινητική προσπάθεια προκειμένου να ανταποκρίνονται στις συνεχώς αυξανόμενες -δυστυχώς- σχετικές ανάγκες της κοινωνίας και ταυτόχρονα στις υψηλότερες απαιτήσεις βιωσιμότητας του Οργανισμού, δεδομένης της οικονομικής κρίσης.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: