Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Καθυστέρησαν οι γιατροί να σώσουν την 16χρονη Στελλα.Νεα στοχεια...


Ευθύνες στους γιατρούς του νοσοκομείου Ρεθύμνου φέρεται να αποδίδει ο ιατροδικαστής Χανίων Σταμάτης Μπελιβάνης στην συμπληρωματική κατάθεσή του στον ανακριτή για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τον θάνατο η 16χρονη Στέλλας Ακουμιανάκη από υπερβολική χρήση αλκοόλ, ανήμερα του Πάσχα.

Ο ιατροδικαστής που υπέγραψε το πόρισμα της νεκροτομής, αναφέρει ότι οι γιατροί κινητοποιήθηκαν με καθυστέρηση και ξεκίνησαν την χορήγηση των φαρμακευτικών αντιδότων, όταν ήταν ήδη αργά για την άτυχη ανήλικη που είχε μεταφερθεί σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο. Ωστόσο, η έκβαση της ανάκρισης θα κριθεί τόσο από τις καταθέσεις των γιατρών και των εργαζομένων του νοσοκομείου, όσο και από την κατάθεση του πραγματογνώμονα προϊστάμενου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών Φίλιππου Κουτσάφτη ο οποίος έχει αναλάβει να ερευνήσει τις συνθήκες νοσηλείας της 16χρονης στο νοσοκομείο.

Στο μεταξύ, οι δυο νεαροί που κατηγορούνται για σεξουαλική εκμετάλλευση της ανήλικης κοπέλας εκμεταλλευόμενοι την κατάστασή της, αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία τους. Στον 17χρονο επιβλήθηκε εγγύηση 12.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνισή του σε τακτά διαστήματα στο αστυνομικό τμήμα, ενώ στον 23χρονο επιβλήθηκαν οι ίδιοι όροι χωρίς χρηματική εγγύηση. Νωρίτερα είχε καταθέσει ο πατέρας της άτυχης ανήλικης που τους κατηγόρησε ότι λειτουργούσαν βάσει σχεδίου και η μητέρα της που ζήτησε να αποδοθούν ευθύνες στους υπαίτιους για τον χαμό της κόρης της.


Μανώλης Βάιας-ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: