Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

20 χρόνια από την πρώτη κλήση GSM


Την 1η Ιουλίου, 1991, πραγματοποιήθηκε η πρώτη GSM κλήση σε εμπορικό δίκτυο, μεταξύ του πρώην πρωθυπουργού της Φιλανδίας, κ. Harri Holkeriκαι του αντιδημάρχου της πόλης Tampere της Φιλανδίας, κ. KaarinaSuonio. Το πρώτο δίκτυο GSM αναπτύχθηκε από τιςTelenokia καιSiemens – σήμερα Nokia Siemens Networks – για τον Φιλανδικό πάροχο Radiolinja, που σήμερα λειτουργεί με την εμπορική ονομασία Elisa.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης αυτής κλήσης,οι Harri Holkeri καιKaarina Suonio αντάλλαξαν απόψεις για τα πλεονεκτήματα αυτής της νέας ψηφιακής GSM τεχνολογίας, μεταξύ των οποίων και η εξαιρετική ποιότητα φωνής, η ασφάλεια των συνδιαλέξεων, και το γεγονός ότι η αποθήκευση της ταυτότητας της σύνδεσης στην κάρτα SIM θα επιτρέπει στους καταναλωτές να επιλέγουν τη συσκευή της αρεσκείας τους.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: