Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Θρίλερ στα νότια προάστια για μια 35χρονη...


Ολονύχτιο θρίλερ εκτυλίχθηκε στα νότια προάστια της Αθήνας, με τις προσπάθειες της αστυνομίας να εντοπίσει μέσω e mail και κινητού τηλεφώνου μια 35χρονη που είχε δηλώσει ότι θα βάλει τέλος στη ζωή της.

Η γυναίκα είχε στείλει με τον υπολογιστή της ηλεκτρονικό μήνυμα σε φιλικό της πρόσωπο, ότι σκοπεύει να βάλει τέλος στη ζωή της και κατόπιν εξαφανίστηκε.

ΤΟ μήνυμα αποδείχθηκε σωτήριο για την 35χρονη γυναίκα, αφού ο άνθρωπος με τον οποίο επικοινώνησε, ειδοποίησε αμέσως την Άμεση Δράση.

Ενεργοποιήθηκε άμεσα η Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που άρχισε να ερευνά τις επικοινωνίες της γυναίκας με τον υπολογιστή ενώ παράλληλα δόθηκε το πράσινο φως για την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων.

Εντοπίστηκε η περιοχή από την οποία η 35χρονη έκανε το τελευταίο τηλεφώνημα. Η παραλιακή λεωφόρος αμέσως γέμισε με αστυνομικούς οι οποίοι ερευνούσαν σπιθαμή προς σπιθαμή τις παραλίες και τα απόμερα σημεία της περιοχής της Γλυφάδας.

Τελικά, πλήρωμα περιπολικού εντόπισε την 35χρονη, σε παραλία της Γλυφάδας σε κωματώδη κατάσταση.

Το ΕΚΑΒ που ήδη είχε ειδοποιηθεί και βρισκόταν σε κατάσταση αναμονής σε μικρή απόσταση παρέλαβε αμέσως την γυναίκα και την μετέφερε σε νοσοκομείο.

Η 35χρονη, σώθηκε τελικά ωστόσο θα παραμείνει για νοσηλεία καθώς κατανάλωσε μεγάλο αριθμό χαπιών.

Τα οικονομικά και προσωπικά προβλήματα, εξομολογήθηκαν φίλοι και συγγενείς της κοπέλας, ήταν αυτά που την ώθησαν σε αυτή την πράξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: