Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Χατζηνικολάου - Τρέμη: Η μεγάλη ανατροπή στη "μάχη των 8"!

Νίκος Χατζηνικολάου εναντίον Όλγας Τρέμη, ή αν προτιμάτε Mega εναντίον Alter. H μάχη ήταν αδυσώπητη και η τηλεοπτική κάλπη...
 της AGB, έφερε για τον Ιούνιο την μεγαλύτερη ανατροπή της φετινής σεζόν.

Ανατροπή σημειώθηκε στη μάχη των 8.00 καθώς ο Νίκος Χατζηνικολάου βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης τον μήνα Ιούνιο συγκεντρώνοντας περισσότερους τηλεθεατές από την Όλγα Τρέμη, με αποτέλεσμα στο κανάλι της Μεσογείων να έχει προκληθεί αναστάτωση.
Συγκεκριμένα, τα καθημερινά δελτία ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου έκαναν μέσο όρο 22,7% στο γενικό σύνολο, ενώ η Ολγα Τρέμη σημείωσε 21,3% μέσο όρο. Όπως φαίνεται μάλιστα, η μάχη αυτή, λόγω και της έντονης ειδησεογραφίας, θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα καθώς Alter και Mega θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τη μάχη της τηλεθέασης και τον Ιούλιο. Και παρ'ότι βρισκόμαστε σε καλοκαιρινή περίοδο, Χατζηνικολάου και Τρέμη θα συνεχίσουν να βρίσκονται στις επάλξεις, δίνοντας τη μάχη της ενημέρωσης, αλλά και της τηλεθέασης.
Σαρωτικός ήταν και χτες ο Νίκος Χατζηνικολάου με το κεντρικό του δελτίο. Ο άνκορμαν του Alter τερμάτισε για μία ακόμα ημέρα στην κορυφή με 26.7% αφήνοντας πίσω το δελτίο του Mega με 19.5%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: