Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Σήμερα η νεκροψία της Amy Winehouse

Amy WinehouseImage by NRK P3 via FlickrΣήμερα θα γίνει η νεκροψία για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου της διάσημης βρετανίδας τραγουδίστριας Amy Winehouse, η οποία βρέθηκε νεκρή το Σάββατο, ανακοίνωσε η βρετανική αστυνομία. "Η ιατροδικαστική εξέταση θα γίνει εντός της ημέρας", σημειώνει η Σκότλαντ Γιαρντ σε ανακοίνωσή της.
Η Ουάινχαουζ, η οποία αντιμετώπιζε προβλήματα εθισμού στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά, βρέθηκε το Σάββατο το απόγευμα νεκρή στο διαμέρισμά της στη συνοικία Κάμντεν του Λονδίνου σε ηλικία 27 ετών. Εν αναμονή της νεκροψίας και της έρευνας που διεξάγεται, μέχρι στιγμής δεν έχει οριστεί ημερομηνία για την κηδεία της τραγουδίστριας.
Σήμερα το πρωί ο πατέρας και η μητέρα της επισκέφθηκαν το διαμέρισμά της. Ο πατέρας της δήλωσε "συντετριμμένος", την ώρα που χαιρετούσε ορισμένους από τους θαυμαστές της που εξακολουθούν να βρίσκονται έξω από το σπίτι της. Το πεζοδρόμιο έξω από την κατοικία της έχει γεμίσει με λουλούδια, φωτογραφίες, κάρτες και κεριά που έχουν αφήσει θαυμαστές της.
"Δεν μπορώ να σας πω τί σημαίνει για μας που σας βλέπουμε συγκεντρωμένους εδώ", δήλωσε ο πατέρας της, ενώ η μητέρα της ξέσπασε σε κλάματα διαβάζοντας τα μηνύματα που έχουν αφήσει οι θαυμαστές της κόρης της.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: